Om vårt företag

Mer än 10 års erfarenhet av städning

Rengöringsföretagets service är ett helt integrerat städtjänstföretag som tillhandahåller omfattande, högkvalitativa och pålitliga rengöringslösningar till kommersiella, företags-, industri- och bostäder.

Vår flitiga ledning och arbetsmoral är centrala för städföretagets affärsfilosofi och avgörande för att leverera konsekventa kvalitetsstädningstjänster. Vi är stolta över att göra vår ledning ansvarig inför klienten genom direkt åtkomst och interaktion med vår verkställande direktör.

Allmänna villkor

Vårt uppdrag

Vi strävar efter att vara en marknadsledare företag som levererar pålitliga, kostnadseffektiva städtjänster.

Vår vision

Alla våra anställda är engagerade i samma gemensamma värderingar och principer.

Om du inte är nöjd, berätta bara för oss och
vi kommer att arbeta för att göra det rätt

Allmänna villkor

Våra värderingar

Vårt mål är din tillfredsställelse!

  • Kundorienterad: Vi betjänar våra kunder som om vi tjänar oss själva. Vi värdesätter era feedback och vi använder den för att förbättra vårt arbete.
  • Miljövänligt orienterat: Vi väljer noga de bästa och mest naturliga rengöringsprodukterna som ger fantastiska resultat.
  • Excellens och innovation: Vi tillhandahåller utbildning för vår personal för att säkerställa hög servicestandard. Vi håller oss uppdaterade om de senaste innovationerna inom miljövänliga produkter och teknologier, så att vi kan ta med det bästa in till våra kunders hem.
  • Expansion / tillväxt: vi gör oss kända i samhället; vi skapar långsiktiga relationer samtidigt som vi ständigt expanderar. Därför tar vi alltid in fler människor som ska arbeta för oss.

Städföretagets historia

Tillhandahåller städtjänster för hus och kontor i mer än 10 år

Städföretaget är allmänt erkänt för vårt åtagande att betjäna våra kunder samtidigt som vi är miljövänliga. Vi har en historia av spetskompetens och engagemang för våra kunder och erbjuder professionella och högkvalitativa städtjänster.

Företaget bildades 2009 och har vuxit till att omfatta mer än 20.000 städtjänster!

Vårt företag grundades i Linköping 2009 från den tiden tills nu är Ackord Städ AB en stark etablerat städföretag.

Vi är en av de första företag som har förståt fördelen med RUT avdraget och har haft kunder i hela Östergötland.

Vi är glada att tillkännage en ny era av tillväxt för både nya och befintliga kunder. Ackord Städ AB erbjuder samma kvalitativa vecko städtjänter.

Varför anställa oss?

Välj oss på grund av vårt rykte för excellens. I mer än 10 år har vi fått ett namn för kvalitet och kundservice. De husägare vi betjänar litar på oss för detaljorienterade, konsekventa städtjänster, varje gång vi städar sina hem.

Hos oss är ditt tillfredsställelse garanterat
Ackord Städ AB har åtagit sig att tillhandahålla grundliga städtjänster för våra värdefulla kunder. För att uppnå detta mål följer vi strikta standarder som förblir enhetliga över hela linjen.
Vårt bundna och försäkrade städteam
Vårt företag är helt bunden och försäkrad, vilket innebär att du kan ha lugn när du anställer oss som ditt städföretag för bostäder. Att hjälpa våra kunder att känna sig säkra på våra tjänster är mycket viktigt för oss.
Våra team består av nägrant valta anställda
Det betyder att varje person som anställs genomgår en grundlig kontroll process och sedan utbildas i alla aspekter av våra hemstädtjänster. Detta säkerställer högkvalitativ service varje gång.
Råd att köpa våra tjänster
Livet är för kort för att städa ditt eget hem om ni har råd att köpa våra tjänster. Du bör kunna njuta av sinnesro när du vet att ditt hem är i goda händer, samtidigt som du fokuserar på saker som är viktigare för dig, till exempel din familj och nära och kära.
Gratis prisuppskattning över telefon
Företagens tjänster är nyckeln till att hålla ett vackert hem samtidigt som du får mer tid för dig själv och de saker du gillar mest. Kontakta oss för en GRATIS pris uppskattning.
Vi garanterar vårt arbete
Vi strävar efter att tillhandahålla högsta kvalitet, service och värde till varje kund. Om du inte är helt nöjd med vår tjänst, vänligen meddela oss inom 24 timmar efter städningen så att vi kan återkomma och lösa situationen.